S-RAIL B.V.

Jansbuitensingel 20
6811 AD Arnhem

e info@s-rail.nl
t 026 - 370 99 84
f 026 - 389 22 44

Steel watches, compared to omega replica other precious metal watches, are not dominant in rolex uk terms of material value, but in terms of practical replica watches performance, steel watches are the most suitable choice for rolex replica everyday wear.

Nieuwe collega's

S-RAIL is een groeiende onderneming en daarom zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. We zoeken naar mensen die het belangrijk vinden om ambitieus en serieus met hun werk om te gaan. Mensen met verantwoordelijkheidsgevoel die het leuk vinden om te leren en er geen moeite mee hebben om regelmatig in nachten en weekenden te werken.

nieuwecollegas_s-rail.jpg

Op de volgende pagina’s vind je profielen van functies, zoals:

Wij begeleiden onze nieuwe collega’s zeer intensief en maken daarnaast gebruik van professionele opleidingsinstituten in de Railinfra. Naast de hierboven genoemde functies stimuleren wij de doorgroei van onze ervaren collega’s naar functies in de administratieve veiligheid en andere functies in de Railinfra. Kortom, als je bij S-RAIL komt werken, weet dan dat je voorlopig nog niet bent uitgeleerd.

Als je geïnteresseerd bent in één van bovenstaande functies in de Railinfra, dan kun je contact met ons opnemen via het online sollicitatieformulier. Wij zullen dan binnen een week contact met je opnemen om jouw Curriculum Vitae door te spreken en de eventuele mogelijkheden te inventariseren.

Indien je vragen hebt over een functie, dan kun je contact opnemen met;
Robert Jan Burger, via telefoonnummer: 06 - 300 598 26 .

Contact S-RAIL 24-uurs service

Robert Jan Burger
06 - 300 598 26

Online solliciteren

S-RAIL is een groeiende onderneming en daarom zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s.

Solliciteer hier